Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen

Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagenAalsmeer, 4 september – In een voormalig boothuis, wat nu als opslagplaats wordt gebruikt, is donderdagochtend brand uitgebroken. In de opslagplaats wordt verf en antiek opgeslagen.

Er zijn geen gewonden gevallen en de brandweer is met man en macht bezig het vuur te bedwingen. De brandweer heeft uitbreiding naar het naastgelegen woonhuis weten te voorkomen. In het water naast de opslagplaats ligt de brandweerboot.
Omdat de brandweer water uit de Westeinderplassen haalt, is de Uiterweg volledig afgesloten.

Rond 8.45 uur was de brand onder controle maar nog niet helemaal uit. Omdat de brand woedt op een lastig te bereiken plek zal de brandweer nog enige tijd bezig zijn om het vuur helemaal uit te krijgen. Het verkeer over de Uiterweg komt inmiddels stapvoets weer op gang.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend. Onderzoek zal uit moeten wijzen wat de oorzaak is van de brand.

Fotografie: Eric van Lieshout

Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen EvL_Uiterweg (11) Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen Aalsmeer: Brand in schuur waar antiek is opgeslagen

Misschien vindt u dit ook interessant?